Login with Social

Facebook Google

Renovatieadvies

ik kom graag bij je langs!

Advies vóór aankoop of verbouwing

Overweeg je om je huis te verbouwen maar weet je niet goed waar te beginnen? Of sta je op het punt om een huis aan te kopen waar toch nog wel wat werk aan is? Dan kan je bij Oost West ARCHITECTUUR terecht.

Oost West ARCHITECTUUR komt graag met je mee om een huis in detail te bekijken voor je het aankoopt. Of ik kom langs in je huidige woning om samen te bekijken hoe je je (gefaseerde) verbouwing best aanpakt. Waar moet je op letten? Wat zijn de pijnpunten? Zijn er addertjes onder het gras? Wat moet er gerenoveerd worden en wat pak je best als eerste aan? Hoe kan je voldoen aan de huidige comfort- en energie-eisen? Zijn de uitbreidings- of verbouwplannen die je in gedachten hebt haalbaar?

Voor een voordelig vast tarief geef ik je het nodige advies tijdens een plaatsbezoek. Achteraf bezorg ik je via mail nog een overzicht van de voornaamste aandachtspunten. En dit doe ik helemaal vrijblijvend. Ga je verder met het project en komt het voor de verbouwing tot een samenwerking met Oost West ARCHITECTUUR? Dan krijg je een korting voor het architectenwerk. Op die manier heb je het renovatieadvies zo terugverdiend!

Gaat het om een advies vóór aankoop? Dan probeer ik mij steeds op korte termijn vrij te maken voor een plaatsbezoek. Zo zie jij je droomwoning niet aan je neus voorbij gaan, en koop je toch met kennis van zaken.

Renovatieprojecten

Professioneel advies

Wil jij graag renovatie- of aankoopadvies voor je woning? Neem dan snel contact op.

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2024
Copyright content : Oost-West © 2024 | Privacybeleid