Login with Social

Facebook Google

Wie is Oost West?

Architect Kristien Janssen

Als kind van de jaren 80 groei ik op in Genk en studeer ik later in Diepenbeek. In 2006, meteen na mijn studies architectuur aan de PHL (intussen UHasselt), verhuis ik van het oosten naar het westen van het land. Oostkamp wordt daar mijn uitvalsbasis. Ik volbreng mijn 2 jaren stage bij verschillende architectenbureaus in Brugge en Sijsele. Bij het laatste bureau blijf ik nadien aan de slag als zelfstandig medewerker. In een enthousiast team en tussen toffe collega's kan ik een pak ervaring opdoen.

Vanaf 2008 begin ik ook met het uitwerken van eigen projecten. Gezien mijn roots worden die allereerste ontwerpen gerealiseerd in Limburg, maar ook in West-Vlaanderen word ik gevonden. Eind 2013 beslis ik, na lang wikken en wegen, om terug te keren naar Limburg.

Vanaf januari 2014 is Oost West ARCHITECTUUR niet langer in Oostkamp, maar in Genk gevestigd. Van daaruit blijf ik met dezelfde professionele gedrevenheid werken om (ver)bouwprojecten tot een goed einde te brengen. Aanvankelijk blijf ik actief in het westen en het oosten van het land. Maar nu richt ik mij vooral op projecten in de ruime regio rond Genk. Een afstand van maximum 40 minuten rijden, valt helemaal binnen het werkterrein van Oost West ARCHITECTUUR.

Tijdens mijn stagejaren volg ik nog een postgraduaat renovatietechnieken en monumentenzorg aan de Howest. Een opleiding die niet alleen een goed inzicht geeft in traditionele bouwtechnieken maar tevens focust op de hedendaagse renovatie- en restauratietechnieken. Maar ook nu nog probeer ik steeds op de hoogte te blijven van actuele thema's zoals energiezuinig en duurzaam bouwen. Ik woon op regelmatige basis diverse infoavonden bij en volg bijkomende opleidingen. Als lid van het NAV blijf ik ook steeds op de hoogte van nieuwe wetgeving en veranderingen in de bouwwereld.

 

Curriculum vitae

Oost West ARCHITECTUUR
sinds 2008
Verbouwingen - Renovatie - Nieuwbouw - Advies

Architektuur - en Studieburo Archus
januari 2008 tot december 2013
Architect-Stagiair en Freelance Architect-Medewerker

Architectenbureau Claerhout-Van Biervliet
april 2007 tot december 2007
Architect-Stagiair

Architectenbureau P.Lan-Concept
augustus 2006 tot maart 2007
Architect-Stagiair: eerste stageperiode

Erasmusuitwisseling: University of Dundee, Schotland
2005
Duncan of Jordanstone College of Art and Design

Hoger onderwijs: PHL Diepenbeek
2001-2006
Provinciale Hogeschool Limburg

Een eerste gesprek?

Denk jij aan bouwen of verbouwen met Oost West ARCHITECTUUR? Ik kom graag bij jou langs om kennis te maken en mijn manier van werken te verduidelijken. Een eerste gesprek is uiteraard steeds vrijblijvend en dus gratis. Neem zeker contact op en zo maakt Oost West jouw Thuis Best!

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2024
Copyright content : Oost-West © 2024 | Privacybeleid